Gökhan'dan gece yarısı veda mesajı

Gökhan'dan gece yarısı veda mesajı

SPOR Haberleri

Transferde yılın bombasını patlatan Beşiktaş, Fenerbahçe’den ayrılan Gökhan Gönül ile 4 yıllık anlaşmayı dün resmen imzaladı.

Gökhan Gönül'ün gece yarısı Instagram'dan yayınladığı veda mesajı ise son derece dikkat çekiciydi. 

 F.Bahçe ile yollarını ayıran Gökhan, Beşiktaş’a 4 yıllığına imza attı, günlerdir beklenen transfer gerçekleşti. ‘Beklenen’ diyoruz çünkü aslında Gönül ile Beşiktaş arasında ilk imzalar aylar önce atıldı. F.Bahçe ile sezon sonu sözleşmesi biteceği için resmi olarak başka kulüplerle görüşme hakkı olan Gökhan ’ın menajeri Ahmet Bulut, Fikret Orman ve Erdal Torunoğulları ile bu yılın ocak ayında biraraya geldi ve bir ön protokol imzaladılar. Buna göre Gönül, F.Bahçe ile devam etmemesi halinde siyah beyazlılara gelecekti.

VEDA MESAJINDA FENERBAHÇE VE TARAFTARI YOK!

Gökhan Gönül, Instagram hesabından da Fenerbahçe'ye bir veda mesaj yayınladı. Gece yarısı yayınlanmasına rağmen 10 binin üzerinde beğeni ve yorum alan mesajda Fenerbahçe ve taraftarların adının hiç geçmemesi dikkat çekti. İşte o mesaj:

"En zor söylenen sözler, veda sözleridir. Dokuz yıl boyunca gururumla, onurumla, şerefimle formasını taşıdığım; bu dokuz yıl boyunca, kaptanlığına kadar yükseldiğim kulüpte bana katkısı olan, duasını eksik etmeyen, dostluğunu ve arkadaşlığını gördüğüm, destek olan olmayan, en zor günde bile hep yanımda olan, gönülden oynadığımı bilen ve bildiğini haykıran herkese, bu dokuz yılın her bir anı için ayrı ayrı teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Varsa hakkım; helaldir." 

Gökhan'dan gece yarısı veda mesajı

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...