Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Riekerink resti çekti: Burası Akhisar değil

Düzenleyen:
Riekerink resti çekti: Burası Akhisar değil

SPOR Haberleri

Rodallega'nın transferini veto eden Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, "Galatasaray, Akhisar değil... Akhisar'da Rodallega üzerine kurulu bir sistem vardı. Ama Rodallega burada esas aktör olamaz" şeklinde konuştu.

Geçen sezon Akhisar Belediyespor forması altında istikrarlı bir görüntü çizerek 34 maçta da forma giyen ve 19 gol atan Hugo Rodallega'yı veto eden ismin Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink olduğu ortaya çıktı.

Daha önce Roman Neustadter'i de ağır olduğu için istemeyen Hollandalı teknik adamın, bu transfere seviyeli yaklaştığı belirtildi. 30 Haziran'a kadar 1.7 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunmasına rağmen bunu kullandırmayan Riekerink'in, "Kimseyi alamazsak o zaman Rodallega olabilir" dediği belirtildi.

ÖN ANLAŞMA VAR AMA...

Rodallega'nın izleme komitesi tarafından hazırlanan raporlarını inceleyen Riekerink'in, sezon içerisindeki maçlarını da mercek altına alarak bu kararı verdiği ifade edildi. Sarı­kırmızılıların teknik patronu, 30 yaşındaki Kolombiyalı golcüyle ilgili olarak şunları söyledi:

BURADA ESAS AKTÖR OLAMAZ

"Galatasaray, Akhisar değil... Akhisar'da Rodallega üzerine kurulu bir sistem vardı. Ama Rodallega burada esas aktör olamaz. Bize bu nedenle uygun değil... Ayrıca rakip takımların Akhisar'a karşı konsantrasyonu ile bize karşı futbolu aynı seviyede olamaz."

Galatasaray Yönetimi'nin, teknik direktörün bu tespiti nedeniyle ön anlaşma imzaladıkları Rodallega'yı beklemeye aldıkları, diğer isimlere yöneldikleri ortaya çıktı.

19 GOLÜ VAR

Hugo Rodallega, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor formasıyla 34 maçta attığı 19 golle dikkat çekti. Rodallega toplamda ise 21 gol kaydetti.

Riekerink resti çekti: Burası Akhisar değil

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...