Schumacher'in vasiyeti ortaya çıktı

Düzenleyen:
Schumacher'in vasiyeti ortaya çıktı

SPOR Haberleri

Uzun süredir hayat mücadelesi veren efsane pilot Michael Schumacher, yazdığı vasiyetnamede mirasının tamamını ailesine bıraktı.

Michael Schumacher'in mirasını kime bırakacağı belli oldu. İki buçuk yıldır yaşam ile ölüm arasında bir yerlerde tutunmaya çalışan eski Formula 1 pilotunun, vasiyetini bundan 6 yıl önce yazarak hazırladığı ortaya çıktı.

TÜM MİRASI AİLESİNİN
Efsane pilotun yaptığı işin hayati tehlikesini de göz önünde bulundurarak, 2010 yılında Mercedes takımına katılmadan hemen önce vasiyetini kaleme aldığı bildirildi. Vasiyetin içeriğinde ise hayır kurumlarına bağış yapmaktan ziyade, servetini eşi Corina ile iki çocuğu mick ve Maria'ya bıraktığı, ailenin de mirası hayır kurumlarına devretme gibi bir düşüncesinin bulunmadığı belirtildi.

ONUN YOKLUĞUNU KABULLENMELİYİZ
Öte yandan ailenin artık Schumi'nin yokluğuna alışmaya başladığı ifade edildi. Bitkisel hayattaki efsane pilot için verilen 'ömür boyu başarı' ödülünü almaya giden menajeri Sabine Kehm burada yaptığı açıklamada, "Schumacher'in burada olmasını hepimiz isterdik. Ancak ne yazık ki olamıyor. Bunu kabul etmeli ve bununla yaşamaya alışmalıyız" ifadelerini kullandı.

YALNIZ KALDIĞINDA AĞLIYOR
İsviçre'deki malikanelerinde 15 kişilik bir sağlık ekibinin gözetiminde rehabilitasyon sürecini geçiren Schumacher'in ağladığı da iddia edildi. Yalnız kaldığı zamanlarda ağladığı belirtilirken, çocuklarının ve evdeki köpeklerinin seslerini duymasıyla gözyaşlarının arttığı da öne sürüldü. Bu duruma şahit olan eşi ve çocuklarının büyük üzüntü yaşadığı savunuldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...