Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sercan Yıldırım yeniden Bursaspor'da

Düzenleyen:
Sercan Yıldırım yeniden Bursaspor'da

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Galatasaray'ın 26 yaşındaki golcü oyuncusu Sercan Yıldırım'la 3 yıllık anlaşma sağladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Serdar Aziz'in transferi karşılığında Galatasaray'dan Sercan Yıldırım ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yeşil-beyazlı yöneticiler geçen sezon kiralık olarak Bursaspor forması giyen 26 yaşındaki golcü ve menajeriyle Özlüce Tesisleri'nde bir araya geldi.

Yapılan görüşmelerin ardından Sercan Yıldırım ile 3 yıllık anlaşma sağlandı. Sercan Yıldırım'ın 4 Temmuz Pazartesi günü tesislerde düzenlenecek törenle sözleşme imzalayacağı bildirildi. 

Galatasaray Kulübü, Bursaspor'dan aldığı Serdar Aziz'in transferi karşılığında 4,5 milyon avro bonservis ücretinin yanı sıra Sercan Yıldırım, Bilal Kısa ve Furkan Özçal'ı yeşil-beyazlı kulübe vermişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...