Burak Yılmaz'ın takımı, Henan Jianye'ye 1-0 yenildi

Düzenleyen:
Burak Yılmaz'ın takımı, Henan Jianye'ye 1-0 yenildi

SPOR Haberleri

Çin Ligi'nde Burak Yılmaz'ın forma giydiği Beijing Guoan, Henan Jianye'ye 1-0 mağlup oldu. Milli futbolcu, 90 dakika sahada kalırken şut bile çekemedi.

Çin Ligi'nde 15. hafta mücadelesinde Henan Jianye ile Beijing Guoan kozlarını paylaştı. Zhengzhou Hanghai Stadı'nda oynanan karşılaşmada Burak Yılmaz'ın takımı Bejing, sahadan 1­-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Ligde son 5 maçında yenilgi yüzü görmeyen Bejing Guoan, Burak Yılmaz'ın 90 dakika sahada kaldığı mücadelede rakip fileleri sarsamayınca puan alamadı. Bejing, mağlubiyet golünü ise son dakikada Zhuoyi Feng'ten yedi.

ŞUT BİLE ÇEKEMEDİ

A Milli oyuncu Burak Yılmaz sahada kaleye isabetli şut gönderemezken 1 de sarı kart gördü. Alınan bu sonucun ardından Bejing Guoan 20 puanda kalırken, Henan ise 25 puana çıktı. Ligin bir sonraki haftasında Burak Yılmaz'ın takımı sahasında Tianjin Teda'yı konuk edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...