Cumhurbaşkanı Erdoğan, İşitme Engelliler Milli Takımı'nı tebrik etti

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İşitme Engelliler Milli Takımı'nı tebrik etti

SPOR Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üst üste 2'nci kez Dünya Kupası'nı kaldıran İşitme Engelliler Milli Takımı'nı kendi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir mesajla gönülden tebrik etti.

İtalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Kupası'nda şampiyon olan İşitme Engelliler Erkek Milli Futbol Takımı'nı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden tebrik etti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında destek verdiği İşitme Engelliler Erkek Milli Futbol Takımı'nın finalde Almanya'yı 2 - 1 yenerek dünya şampiyonu olmasının sevinci yaşanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da sporcuların bu sevincine twitter hesabından yaptığı açıklama ile ortak oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İşitme Engelliler Milli Takımı'nı tebrik etti


"GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendi sosyal medya hesabından attığı twitte, "Üst üste ikinci kez Dünya Şampiyonu olan İşitme Engelli Futbol Milli Takımımızı gönülden tebrik ediyorum." derken, milli takımın bir de resmini takipçileriyle paylaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...