Sezer Öztürk hakkında olay olacak iddia!

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Sezer Öztürk hakkında olay olacak iddia!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Bir dönem Beşiktaş, Fenerbahçe ve Eskişehirspor'da forma giyen Sezer Öztürk'ün Almanya'da balta ve çekiçle bir kavgaya karıştığı iddia edildi.

Alman basınında çıkan bir habere göre geçtiğimiz perşembe günü Almanya'nın Velbert kentinde bir adam çekiç ve balta ile feci şekilde dövüldü. Polisin olayla ilgili açtığı soruşturma sonrası şüphelilerden birinin eski futbolcu Sezer Öztürk olduğu iddia edildi.

Olayın 2 yıl önce Velbert kentinde bir barda çıkan tartışmada Sezer Öztürk ve kuzeninin bıçaklanmasıyla sonuçlanan kavgayla alakalı olduğu düşünülüyor. İddiaya göre Sezer 2 yıl önceki bu olayı çözmesi için Hells Angels (Cehennem Melekleri) adlı çetenin liderlerinden Necati Arabacı'dan yardım aldı ve baltayla saldırdığı kişiden bu olayın intikamını aldı.

Daha önce Almanya'nın Bayern Leverkusen ve Nürnberg takımlarında da forma giyen Sezer'in Türkiye'de son olarak Eskişehirspor futbol oynadı ve daha sonra doğup büyüdüğü Almanya'da kendini boksa verdiği biliniyordu.

TELEFON GÖRÜŞMESİ DİNLENDİ

Necati Arabacı ve Sezer'in telefon görüşmesini dinleyen Alman polisi konuşmada Arabacı'nın 2014'teki bar kavgasıyla ilgileneceğini ve bu konuya çözüm bulacağına dair söz verdiği bilgisine ulaştı.

SEZER ÖZTÜRK VE AVUKATI YALANLADI

Polis soruşturmayı tehlikeye atmamak için olayla ilgili fazla bilgi açıklamıyor. Ancak Sezer Öztürk'ün avukatı Wolf Bonn davanını eski ve yürürlülükte olan bir soruşturma olduğunu ve müvekkilinin kesinlikle Hells Angels üyesi olmadığını söyledi. Sezer Öztürk ise “Kesinlikle böyle bir şey yok. Ben 6-7 aydır Almanya’ya bile gitmiyorum” diyerek olayı kesin bir dille yalanladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...