Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fernandao'ya özel diyet

Fernandao'ya özel diyet

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin golcüsünün eski formuna kavuşması için özel bir diyet ve idman programı hazırlandı

Fernandao, 20 Mayıs'tan-27 Haziran'a kadar geçen 39 günlük tatilden tam 8 kilo alarak döndü… Sezon sonunda 94 kilo olan Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü, 102 kiloluk yeni görüntüsüyle herkesi şaşkına çevirdi. Bu duruma en büyük tepkiyi teknik direktörü Pereira gösterirken futbolcuya ceza kesildi… Golcü futbolcu, şimdi erimek ve eski formuna kavuşmak için ekstra çalışıyor. Fernandao'ya kamp süresince ve sonrasında devam edecek diyet ve özel idman programı hazırlandı. 30 yaşındaki futbolcunun Temmuz sonundaki Şampiyonlar Ligi ön elemesine kadar yüzde yüz hazır hale getirilmesi hedefleniyor. Futbolcunun güçten düşmemesi içinse sıvılardan oluşan özel bir yükleme yapılacak.

 Fernandao ile göbekli fotoğrafları alay konusu olan G.Saraylı Olcan Adın, akıllara 110 kiloluk Akinfenwa'yı getirdi. Geçen sezonu Wimbledon'da geçiren 34 yaşındaki golcü, 19 gol atmıştı.

Fernandao'ya özel diyet

Fernandao'ya özel diyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...