Sneijder'den Milan'a 'gelirim' telefonu

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Sneijder'den Milan'a 'gelirim' telefonu

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray yönetiminin tavrı Sneijder’e gemileri yaktırdı... İnter’in hocası Mancini’den olumsuz yanıt alan Hollandalı yıldız, Milan Başkanı Adriano Galliani’ye “Gelirim” dedi

Galatasaray yönetiminin satmak için kulüp aradığı ve verdiği cezalarla arasındaki gerilimi yükselttiği Sneijder'e eski kulübü İnter'in ezeli rakibi Milan talip oldu. Geçen hafta Inter'e dönmek için G.Saray'dan eski hocası Roberto Mancini ile görüşen ancak Banega transferi sonrasında, "Kadromda sana yer yok. Banko forma giymeni garanti edemem" cevabı alan Hollandalı yıldız, Milano şehrini çok sevdiğinden dolayı bu kez de Milan'ın kapısını çaldı. Real Madrid'den İnter'in eski oyuncusu Kovacic'e talip olan ancak devreye Juventus'un girmesiyle geri adım atan Milan'ın bu şartlarda Wesley Sneijder'i kadrosuna katabileceğine ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...