Fenerbahçe'den Fransız yıldıza kanca

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den Fransız yıldıza kanca

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Olympique Lyon'da forma giyen Fransız futbolcu Mathieu Valbuena için 2 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Fenerbahçe'de transfer operasyonu tüm hızıyla sürüyor. Bir taraftan piyasa değeri 10 milyon Euro (3.3 milyon TL) olan Twente'nin genç yıldızı Hakim Ziyech için Hollanda ekibinin son kararını bekleyen Sarı-Lacivertliler, güçlü alternatifler konusunda da çok sıkı bir şekilde çalışıyor.

FENERBAHÇE 2 MİLYON EURO AYIRDI

En flaş aday, Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas'ın bizzat, "Çin kulüpleri ve Fenerbahçe istiyor" diyerek açıkladığı Fransız Valbuena. Hem 10 numara hem de hücumun kanatlarında oynayabilen 31 yaşındaki futbolcunun Lyon ile olan mukavelesi 2018'de bitiyor. Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre; birçok yıldızla yollarını ayırıp önemli bir bütçe rahatlaması yaşayan yönetim, Valbuena'ya bonservis için 2 milyon Euro (6.6 milyon TL) değer biçti. Fenerbahçe, yıldız oyuncuyu ikna etmek için ise kesenin ağzını biraz daha açacak.


ÇİN'E SICAK BAKMIYOR

Valbuena'ya yıllık 2.5 milyon Euro (8 milyon TL) garanti para ve başarı bonuslarını içeren bir sözleşme teklif edilmesi bekleniyor. Başkanının ifadesine göre Fransız'ı Çin'den de isteyenler var ama Valbuena, Avrupa'nın dışına çıkma fikrine sıcak bakmıyor.

Son dönemlerde Fransa piyasasında çok güçlü bağları olan Fenerbahçe'nin hem Lyon hem de oyuncuyu iknada fazla zorlanmayacağı kulislerde konuşulan haberler arasında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...