Fenerbahçeli yıldızdan müjdeli haber!

Düzenleyen:
Fenerbahçeli yıldızdan müjdeli haber!

SPOR Haberleri

Spor Toto Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Jan Vesely’nin sarı lacivertli takımında kalacağı ileri sürüldü.

Yeni sezonda da Avrupa Ligi şampiyonluğu hedefinden şaşmayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nda transferin en çok meral edilen ismi; Jan Vesely’den taraftarlara güzel haber geldi. Çek yıldızın büyük ölçüde, takımda kalacağı bildirildi.

Sezon bitiminde 10 Temmuz’a kadar NBA’den gelen teklifleri değerlendirmek için zaman isteyen ve 1 Temmuz’dan itibaren serbest kalan Vesely’nin her şeye rağmen, Sarı-Lacivertli formayla Euroleague’de şampiyon olmak istediği ve bu yönde de önceliğini takımından yana kullandığı ifade edildi.

Fenerbahçe’nin yakın zamanda resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Öte yandan Vesely’nin, NBA dışında Avrupa’daki kulüplerden ve Darüşşafaka Doğuş’tan da teklif aldığı bildirildi.

UDOH’UN DURUMU BELİRSİZ
Fenerbahçe’de ayrıca Bogdanovic, NBA’e gitme opsiyonunu kullanmayarak takımda kalırken, NBA tekliflerini değerlendirecek bir diğer isim Ekpe Udoh’un ise durumu henüz belirsizliğini koruyor. Udoh’un NBA gitme olasılığının daha da yüksek olduğu belirtildi.

Bu arada kadroyu korumak isteyen ve her açıklamasında bunu dile getiren coach Obradovic’in alternatifler üzerinde transfer çalışmaları yapıyor. Kanarya yerli transferde Erkan Veyseloğlu’yla büyük ölçüde anlaşırken, Anadolu Efes’ten ayrılan Ahmet Düverioğlu için son kararı Obradovic verecek. 

Fenerbahçeli yıldızdan müjdeli haber!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...