Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'İranlı Hulk'tan flaş DAEŞ kararı

Düzenleyen:
'İranlı Hulk'tan flaş DAEŞ kararı

SPOR Haberleri

İranlı Hulk olarak bilinen Sajad Gharibi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada gönüllü asker olarak İran ordusuna katılacağını ve DAEŞ'le savaşacağını söyledi.

Sosyal medyada 'İranlı Hulk' olarak ün salan 24 yaşındaki vücut geliştirmeci Sajad Gharibi; İran ordusuna katılıp, DAEŞ teröristlerine karşı savaşacak.

Kendini vücut geliştirme sporuna adayan Sajad Gharibi'nin Instagram hesabında 127 binden fazla takipçisi var. Fiziksel özellikleriyle herkesin dikkatini çeken İran'lı Hulk, takipçilerine 'DAEŞ'le savaşmak için gönüllü asker olarak İran ordusuna katılacağını' duyurdu.


SURİYE'YE GİDECEK

Bir binanın çatısında verdiği üstü çıplak pozu Instagram hesabından paylaşan Gharibi , DAEŞ'e karşı savaşmak için Suriye'ye gideceğini söyleyerek teröristlere gözdağı verdi 9 News gazetesinin haberine göre; vücut ağırlığı 155 kilogram olan Gharibi, gıyabında söylenen' DAEŞ infazcısı' söylentilerini de şiddetle reddediyor.

175 KİLO KALDIRABİLİYOR

Şişkin kasları ve iri bedeni sayesinde film kahramanları 'Hulk' ve 'Herkül'e benzetilen Gharibi, 175 kilograma kadar ağırlık kaldırabiliyor. Vücut geliştirme yarışmalarında ülkesini temsil eden İranlı adam, kendisine karşı sosyal medyada oluşan bu ilgiden ise oldukça memnun.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...