Van Der Wiel'in forma numarası açıklandı

Düzenleyen:
Van Der Wiel'in forma numarası açıklandı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de 23 numaralı formayı giyeceğini açıklayan yeni transfer Gregory van der Wiel, 'Belki uğur getirebilir. PSG'de 4 yıl boyunca bu numarayı giydim burada da bu numarayla devam etmek istedim' ifadelerini kullandı.

İstanbul çok güzel bir şehir ve yapılacak çok şey var. Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlıyor ve bu nokta İstanbul'u çok özel kılıyor. Kulüp ve tesisleri de gezdim ve harika. Sahalar çok güzel, fitness alonu ve soyunma odaları çok güzel. Stadımız çok güzel. Bu güzel stadda forma giymek için sabırsızlanıyorum.

'İMZA ATTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM'
Kuyt ile çok konuştuk ve görüştük ve fikirlerni aldım. Bana sadece olumlu sözler söyledi ve taraftarın en iyisi olduğunu belirtti daha İstanbul şehrine geldiğimde hissetmiştim zaten. Daha sonra Fenerbahçe Kulübü'yle olan görüşmelerimiz başladı ve şu an bu imzayı attığım için çok mutluyum.

'SABIRSIZLANIYORUM'
Taraftar ve atmosferle ilgili çok şey duydum. Onların en iyilerden olduğunu söylediler. Bir kaç video izleme fırsatı buldum. Buranın atmosferini görmek ve taraftarla buluşmak için gerçekten sabırsızlanıyorum.

Ben burada takıma yardımcı olabilmek ve forma giymek istiyorum. Bu takımın başarılarına katkıda bulunmak. Bizim şu an için en önemli görevimimiz Şampiyonlar Ligi'ne kalma kve bunun için elimizden geleni yapacağız.

AJAX VE PSG MACERASI
Çok genç yaşlarda futbol oynamaya başladım. 4-5 yaşlarında başladım ve bu oyuna aşığım. 7 yaşındayken Ajax'ın yaptığı seçmelerde binlerce çocuk arasında 15 çocuk seçildi ve onlardan birisi bendim. Uzun süre Ajax'ta uzun süre forma giydim ve şampiyonluk yaşadım. Genç yaşta Dünya Kupası'nda finale kaldım ve harika bir tecrübe oldu. Sonraki adım da PSG'ye giderek attım. Başarılı oldum diye düşünüyorum 4 sene kaldım ve 4 kez lig şampiyonu olduk. Şimdi Fenerbahçe'ye geldim ve burada da başarılı olmak istiyorum.

'HÜCUM'A YARDIM ETMEYİ SEVİYORUM'
Kenar bölgesinde çok konuşuyorum. İlk işimiz savunma yapmak ve rakibi kalemizden uzak tutmak. Orta yapmayı ve hücum alanında bulunmayı seviyorum. Bu takıma katkıda bulunmak istiyorum. Hücumda bir adam daha olduğunu takım arkadaşlarımın görmesi ve tanımasını isterim. Kuvvetli bir takımız ve bir numaralı hedefimiz şampiyonluk.

'MODAYI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM'
Konsol oyunları oynamayı seviyorum, restorantlara gidip güzel yemekler yemeyi seviyoruz. Kız arkadaşımla gezmeyi seviyorum. Alışveriş yapmayı seviyorum. Modayı yakından takip ediyorum ve müzik dinlemeyi seviyorum. Bütün günü müzik dinleyerek geçiriyorum diyebilirim.

Çok fazla şey öğrenmedim ama Türkçe kelimeler öğreneyim. İnsanların bana öğretmeleri gerekiyor ama bu konuda istekliyim.

'RESTORANTLAR MUHTEŞEM'
Bana fazla sayıda bilgi verdi Kuyt aslında. İstanbul'un harika bir şehir olduğunu görmeye başladım. Çok fazla kalma şansım olmadı ama muazzam bir şehir olduğunu çok kısa sürede gördüm. Boğaz ve restorantlar muhteşem...

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Bana gösterilen ilgi ve sıcak karşılamadan dolayı çok mutluyum. Bizi izlemeye ve takip etmeye devam etsinler biz elimizden geleni yapacağız.

Gregory van der Wiel, Fenerbahçe'de 23 numaralı formayı giyeceğini açıkladı ve forma numarası için 'Belki uğur getirebilir. PSG'de 4 yıl boyunca bu numarayı giydim burada da bu numarayla devam etmek istedim.' dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...