Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Gol sevinçlerimde Allah'a şükrediyorum'

Düzenleyen:
'Gol sevinçlerimde Allah'a şükrediyorum'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni transferi Aatif Chahechouhe önemli açıklamalarda bulundu.

Aatıf, "Fransa'da 3 bin euro maaş alıyordum. Bulgaristan'da ikiye katlandı. Benim için para hep 2. planda oldu. Hak etmediğim bir parayı asla istememişimdir. Oynamak ve sahada yeteneklerimi göstermek önemli." dedi.

500 BİN EUROYA ALDILAR

Benim için Rıza Hoca'nın (Çalımbay) yeri çok ayrıdır. Ben Bulgaristan’da oynarken yardımcısını gönderip, çok sayıda maçımı seyrettirdi. Bugüne baktığımız zaman onunda mutlu olduğunu düşünüyorum. O zaman beni 500 bin euroya transfer etmişlerdi. Hem bana hem de kulübe yarar getirmek beni çok mutlu ediyor.

Benim için paranın hep ikinci planda olduğumu söylemek istiyorum. Hep üstüne koyarak gittiğim için bunun cevabı çok basitti. Zaten geçmiş yıllarda da bu bağlılığı gösterdim. Benim için hep oynamak ve sahada yeteneklerimi göstermek önemliydi.

'KENDİMİ TÜRK GİBİ HİSSEDİYORUM'

Türkiye’ye kendimi çok yakın hissediyorum. Buraya geldiğim ilk günden bu yana kendimi hep evimde gibi hissettim. Hem Müslüman bir ülke olması hem de yaşam tarzı olarak beklentilerimle çok örtüştüğünü düşünüyorum.

Bazen kendimi Türk gibi hissediyorum. Din hayatımda çok önemli. İnancı çok yüksek bir oyuncuyum. Gol sevinçlerimde her defasında o yüzden Allah'a sürekli şükrediyorum.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...