Sneijder: Ben o parayı ödemem

Düzenleyen:
Sneijder: Ben o parayı ödemem

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetiminin, 2.2 milyon Euro ceza kestiği Wesley Sneijder, "O parayı asla ödemeyeceğim. Eğer yönetim beni takımda istemiyorsa böyle bir yol izlemesine gerek yok. Beni satmayı düşünebilirler'' ifadelerini kullandığı iddia edildi.

Yönetimin çağrılarına rağmen yeni sezon hazırlıklarına katılmayan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'e kesilen rekor ceza olay oldu. Geçen sezon gördüğü sarı kartlar nedeniyle tam 2.2 milyon Euro para cezası alan Wesley Sneijder gemileri yakmış durumda...

Fanatik'te yer alan habere göre, menajeri Guido Albers aracılığıyla kulübe haber gönderen Wesley Sneijder, "O parayı asla ödemeyeceğim. Cezayı hak edecek bir şey yaptığıma inanmıyorum. Galatasaray'a geldiğim günden bu yana kulübüme hizmet etmekten başka bir şey düşünmedim. Eğer yönetim beni takımda istemiyorsa böyle bir yol izlemesine gerek yok. Beni satmayı düşünebilirler" dediği belirlendi.

BİR DAHA FORMAYI GİYMESİ ÇOK ZOR
Wesley Sneijder'in bu sözleri yöneticiler arasında şok etkisi yaşattı... Bu gelişmeler sonrasında Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in önümüzdeki sezon Galatasaray formasını giymesinin çok zor olduğu belirtiliyor. Alınan bilgilere göre Wesley Sneijder'in cezayı ödememe gibi bir karar alması da mümkün değil. Çünkü yönetim bu cezayı yıldız futbolcunun yeni sezonda alacağı garanti ücretten kesecek.

Taraftarlar ise yaşanan gelişmelerden çok rahatsız. Wesley Sneijder'i haklı bulan taraftarlar, Başkan Dursun Özbek ve yöneticilere tepkileri sosyal medyada dile getiriyor.

NE ZAMAN DÖNECEĞİ BELLİ DEĞİL
Yönetimin tüm çağrılarına rağmen şu ana kadar yeni sezon çalışmaları için İstanbul'a gelmeyen Wesley Sneijder'in ne zaman Florya'da top başı yapacağı belirsizliğini koruyor.

İddialara göre ekstra izin talebinde bulunan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, 15 Temmuz'da direkt olarak İsviçre'deki kampa katılacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...