İtalyan Basını: Cimbom, Dynamo Kiev'li Younes Belhanda'yı gündemine aldı

Düzenleyen:
İtalyan Basını: Cimbom, Dynamo Kiev'li Younes Belhanda'yı gündemine aldı

SPOR Haberleri

Galatasaray, bir dönem Fenerbahçe'nin ısrarla istediği Faslı futbolcu Younes Belhanda'yı gündemine aldı.

Hamit Altıntop ve Sabri Sarıoğlu ile sözleşme yenileyip, Emrah Başsan'la da 3 yıllık anlaşma sağlayan Galatasaray için İtalya'da sürpriz bir isim ortaya atıldı. Sarı kırmızılıların bir dönem Fenerbahçe'nin ısrarla istediği Younes Belhanda ile ilgilendiği belirtildi.

Hamit Altıntop ve Sabri Sarıoğlu ile sözleşme yenileyip, Emrah Başsan'la da 3 yıllık anlaşma sağlayan Galatasaray için İtalya'da sürpriz bir isim ortaya atıldı.

FENERBAHÇE İLE ANILIYORDU

Tuttomercato'nun iddiasına göre sarı kırmızılılar, Dynamo Kiev forması giyen Younes Belhanda'yı gündemine aldı. Bir dönem, Fenerbahçe'nin ısrarla istediği Faslı futbolcu için nabız yoklayan Galatasaray'ın olumsuz yanıt aldığı öğrenildi.

AİLEVİ SEBEPLERDEN GELMİYOR

Belhanda'nın ailevi nedenlerden dolayı Türkiye'ye gelmek istemediği ve kendisiyle ilgilenen eski takımı Montpellier'e transferinin an meselesi olduğu iddia edildi.

Dynamo Kiev ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki Younes Belhanda, geçtiğimiz sezon 41 maçta forma giydi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...