Sneijder gitsin, diiğerleri 'feda' desin

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Sneijder gitsin, diiğerleri 'feda' desin

SPOR Haberleri  / Sabah

Wesley’e verdiği rekor para cezaları ile kapıyı gösteren Galatasaray yönetimi, ‘feda’ dedikleri takdirde ise yerlilerin cezasını kaldıracak

Galatasaray'da 14 futbolcuya tebliğ edilen 6 milyon Euro tutarındaki disiplin cezalarının yankıları sürerken, bu cezaların perde arkasına ilişkin bilgi akışı sürüyor. Sarı-kırmızılı kulüp hakeme itirazdan gördüğü kartlar, izinsiz verdiği röportajda yönetimi hedef alan açıklamaları ve 1 Temmuz'daki sezon açılışına gelmediği gerekçesiyle Wesley Sneijder'e 2.2 milyon Euro ceza kesti. Sneijder'e bir anlamda "Git" mesajı açık ve net bir şekilde verildi. Hollandalı oyuncunun 7.5 milyon Euro'luk çıkış opsiyonunu karşılamaya hazır birçok kulüp var.

SNEİJDER'E KESİNLİKLE TAVİZ YOK
 Ancak Sneijder'in ücreti sorun. G.Saray'da kazandığı net 5 milyon Euro Avrupa'da vergilerle 8.5-9 milyon Euro aralığına denk geliyor. Ceza krizinin ardından yıldız oyuncunun ücretini düşürüp ayrılacağı tahmin ediliyor. Sneijder konusunda geri adım atmayı düşünmeyen sarı-kırmızılı yönetim, diğer oyunculardan ise 'feda' bekliyor. Kaptan Selçuk önderliğinde yerli futbolcular garanti ücretlerinde indirime yanaşırsa disiplin yönetmeliği kapsamında verilen cezaların kaldırılması söz konusu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...