Real Madrid'den AB'ye tepki!

Real Madrid'den AB'ye tepki!

SPOR Haberleri

Real Madrid Kulübü, 18,4 milyon avro para cezası veren Avrupa Birliği (AB) Komisyonuna tepki gösterdi.

Real Madrid Kulübü, yasa dışı kamu yardımı aldığı ve haksız rekabete neden olduğu gerekçesiyle kendisine 18,4 milyon avro para cezası veren Avrupa Birliği (AB) Komisyonuna tepki gösterdi.

Kulüp, yaptığı yazılı açıklamada, AB Komisyonunun gerekçeli kararının açıklanmasının ardından AB Mahkemesine itiraz edeceğini ve buradan söz konusu kararın iptal edileceğine güvendiğini duyurdu.

Açıklamada, 1998 yılında alımı yapılan söz konusu arazinin değerinin belirlenmesinde daha objektif olabilmek için Maliye Bakanlığına bağlı teknikerlerin ve Kamu İdari Kurulunun kullanıldığı belirtildi. Ayrıca 2011 yılında Madrid Belediyesi ile imzalanan anlaşmayla daha fazla kazanç sağlayacak tarafın belediye olacağı savunuldu.

Real Madrid'in açıklamasında dikkati çeken bir husus da, "AB Komisyonunun, kararını verirken Barcelona'da çok az tecrübesi olan bir mimarlık stüdyosuna danışması şaşırtıcı." şeklinde kullanılan ifade oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...