Galatasaraylı futbolcular yönetimin verdiği cezalara tepki gösterdi

Düzenleyen:
Galatasaraylı futbolcular yönetimin verdiği cezalara tepki gösterdi

SPOR Haberleri

Galatasaraylı futbolcu yönetimin kendilerine verdiği para cezalarının ardından kontratlarından feragat etmeme kararı aldı.

Galatasaray Yönetimi'nin geçen sezonki disiplin talimatına aykırı hareketlerden kaynaklanan kartları ve çeşitli gerekçeleri öne sürerek futbolculara verdiği astronomik cezalar, takımı büyük şok etti.

YÖNETİCİLER TELEFONU AÇMADI

Fanatik Gazetesinin haberine göre; Sarı-Kırmızılı oyuncular, ceza haberlerini okur okumaz telefonlara sarılıp yöneticilere ulaşmaya çalıştılar. Ancak takım içinden alınan bilgiye göre, hiçbir yönetici telefonunu açmadı ve kendilerine bir cevap verilmedi. Bunun üzerine oyuncular kendi aralarında önemli bir karar aldılar.

OYUNCULAR İNDİRİME GİTMEYECEK

Yönetimin, futbolcu ücretlerinde indirime gidilmesi için böyle bir plan yaptığına kanaat getiren oyuncular, kesinlikle kontratlardan feragat etmeme kararı aldı. Sarı-Kırmızılı futbolcular ayrıca cezalara itiraz edebilmek için kendilerine resmi tebliğin yapılmasını bekliyor.

14 FUTBOLCU CEZA ALDI

Yönetimin hakeme itirazdan görülen kartları referans alarak yaptığı çalışmaya göre, 14 futbolcuya birden ceza kesildi. En yüksek fatura ise 2.3 milyon Euro ile Wesley Sneijder'e ait. Kaptan Selçuk İnan da 845 bin Euro cezayla, Hollandalı yıldızı takip ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...