Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van Der Wiel, PSG yerine Fenerbahçe'yi tercih sebebini açıkladı!

Düzenleyen:
Van Der Wiel, PSG yerine Fenerbahçe'yi tercih sebebini açıkladı!

SPOR Haberleri

“Paris Saint Germain de sözleşme önerdi ama hislerimin peşinden gittim. Buradaki aile ortamını görünce F.Bahçe’ye gelmek istedim”

M.EMİN ULUÇ (Topuk yaylası) - Gökhan Gönül’ün yerine transfer edilen Gregory van der Wiel, dün önce sağlık kontrolünden geçti, ardından imza töreni düzenlendi… Yıllık 2.2 milyon avro alacak olan Hollandalı oyuncu transfer süreci ve hedefleri konusunda açıklamada bulundu. İşte Van der Wiel’in sözleri…

FUTBOLA NASIL BAŞLADI?
5 yaşında sokakta 
“4-5 yaşında sokakta top oynamaya başladım. 7 yaşında yüzlerce çocuk arasından 15 kişi seçildik. Ajax'ta uzun süre oynadım. Genç yaşta milli takıma da seçildim. Dünya Kupası'nda finale kaldım. Bir sonraki adım zamanı gelmişti ve PSG'ye gittim. 4 yıl başarılı oldum, 4 kere şampiyon olduk. Kariyerimde yeni sayfa açtım." 

SAHADAKİ GÖREVİ NE?
Önceliği savunma  
“Öncelikle kenar bölgesinde çok koşan bir oyuncuyum, ilk işim savunma yapmak. Hücuma yardım etmeyi de çok severim. Orta yapmayı, hücuma çıkmayı da... Umarım bu anlamda iyi oluruz. Takım arkadaşlarım da beni tanır umarım. Takım arkadaşlarımın hücumda 1 kişi daha fazla olduğunu hissetmeleri isterim. En büyük amacımız şampiyonluk olacak.”

KAÇ NUMARALI FORMAYI GİYECEK
23 numaraya devam
“23 numaralı formayı giyeceğim. Biraz uğur getireceğini söyleyebilirim. Paris'te 4 sene bu formayı giydim, devam etmek istedim. Fenerbahçe taraftarına ilgi için çok teşekkür ederim. Bizi izlemeye devam etsinler, bu renkler için mücadele edeceğim.” 

DİRK KUYT NE SÖYLEDİ?
Hep olumlu konuştu
“Dirk Kuyt ile transferim hakkında çok konuştum fikirlerini aldım bana sadece olumlu şeyler söyledi. Fenerbahçe’nin harika bir takım olduğunu ve en iyi taraftarın burada olduğunu söyledi. Türkiye’nin en iyi taraftarı olduğu ifade edildi. Videolar izledim. Buraya geldiğim ilk anda sıcaklığı hissettim. İmzayı attıktan sonra da şu anda da çok mutluyum.”

PSG’Yİ NEDEN KABUL ETMEDİ?
Hislerimin peşindeyim 
“Bana yeni bir sözleşme önerdiler ama ben hislerimi takip eden bir oyuncuyum. Başka Türk arkadaşlarımla konuştum, herkes Fenerbahçe ile ilgili olumlu şeyler söyledi. Bu takımın bir parçası olmak istedim. Paris Saint Germain'e geri dönmek istemedim.”

FENERBAHÇE’DEKİ İLK HEDEFİ
Şampiyonlar Ligi
“Tek düşüncem var, her maçta sahada olmak ve oynamak istiyorum. Onun için geldim. Fenerbahçe'nin bir parçası olmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz. Takım arkadaşlarımla birlikte en iyisini yapmak istiyorum.”

İSTANBUL İZLENİMLERİ NASIL?
Boğaz-tesisler harika
“İstanbul'a geldim gezdim, çok büyük bir şehir... Yapabilecek çok aktivite var. Burayı özel kılan Asya ve Avrupa'da olması. Tesisleri de gezdim. Stat harika sahalar çok güzel. Fitness salonu, soyunma odaları çok iyi. Stat da öyle. Bu güzel stat ve taraftarın önüne çıkmak için çok sabırsızlanıyorum.”
NELERİ SEVİYOR?
Sohbet-gezme-müzik
“Genellikle sohbet etmeyi, neşeli vakit geçirmeyi severim, konsol oyunlarını çok severim. Restoranlarda güzel yemekleri tatmayı, kız arkadaşımla gezmeyi severiz. Etkinliklere katılmak, alışveriş yapmayı severim. Çünkü modaya ilgim var. Neredeyse tüm günü müzik dinleyerek de geçirebilirim. Türkçe bilmiyorum ama öğrenmek isterim.”

Ayağının tozuyla idmanda
Fenerbahçe'nin yeni transferi Gregory van der Wiel kampa katılarak ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik direktör Vitor Pereira, teknik ekip ve takım arkadaşlarıyla tanışan Hollandalı oyuncunun neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, Wiel’in imza töreni sonrası eski oyuncusu Dirk Kuyt için teşekkür mesajı yayınlarken, "Kulübümüzle ilgili doğru ve pozitif referans veren Dirk Kuyt’a teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...