Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe istedi, Beşiktaş anlaşmaya vardı!

Düzenleyen:
Fenerbahçe istedi, Beşiktaş anlaşmaya vardı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer hedefinde bulunan Aleksandar Kolarov'un Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Beşiktaş, ilk olarakMarcelo'nun bonservisini almış, kaptan Tolga ve İsmail ile de sözleşme uzatmıştı. Geçtiğimiz günlerde de Fenerbahçe ile yollarını ayıran Gökhan Gönül'ü kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar transferde hareketli vakitler geçiriyor. 
Fanatik'in haberine göre bek bölgesine transfer yapmak isteyen Beşiktaş, Kolarov'un transferi konusunda harekete geçmiş  ve İngiliz kulübüyle temaslarda bulunmuştu. 
Bosna Hersek'te yayın yapan  N1SK sitesi, Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin de çok istediği Aleksander Kolarov ile anlaşmaya vardığını yazdı. Haberde, yıldız futbolcunun Beşiktaş'tan yıllık alacağı miktarda açıklandı. Buna göre Kolarov, Beşiktaş yıllık 2.1 milyon Euro kazanacak.
 
Tecrübeli futbolcu 2010 yılında Lazio'dan Manchester City'ye transfer olmuştu.

Kaynak:Milliyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...