Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Williams kardeşler Wimbledon'da yarı finalde

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Williams kardeşler Wimbledon'da yarı finalde

SPOR Haberleri  / AA

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek kadınlarda bugün oynanan çeyrek final maçlarının ardından ABD'li Serena ve Venus Williams kardeşler ile Alman Kerber ve Rus Vesnina yarı finale yükseldi.

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek kadınlarda bugün oynanan çeyrek final maçlarının ardından ABD'li Serena ve Venus Williams kardeşler ile Alman Angelique Kerber ve Rus Elena Vesnina yarı finale yükseldi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'a tek kadınlarda çeyrek final maçlarıyla devam edildi.

Merkez kortta günün ikinci maçında 21 numaralı seribaşı Rus Anastasia Pavlyuchenkova karşısında tur mücadelesi veren son şampiyon ve 1 numaralı seribaşı ABD'li Serena Williams, dokuzuncu oyunda rakibinin üst üste iki basit ve bir çift hata yapmasıyla servis kırdı ve 5-4 öne geçti. Onuncu oyunu etkili servisleriyle puan vermeden alan 34 yaşındaki Williams, 33 dakika süren seti 6-4 kazandı.

Kariyerinde 70 şampiyonluğu bulunan ve 22. grand slam zaferini kovalayan Serena Wililams, ilk sette olduğu gibi dokuzuncu oyunda servis kırarak önemli bir avantaj yakaladığı ikinci seti de 6-4 aldı ve korttan 2-0 galip ayrıldı.

Toplam 74 dakika süren mücadelede ilk servislerden kazanılan puanlarda yüzde 90'lık başarı oranı yakalayan Serena Williams, Wimbledon'da 10, tüm grand slam turnuvalarında ise 32. kez yarı finale çıktı.

Yarı finalde Rus Elena Vesnina ile eşleşen ABD'li tenisçi, rakibiyle bugüne kadar oynadığı 4 maçı da kazanma başarısı gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...