Sneijder'e cezanın yankısı sürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Sneijder'e cezanın yankısı sürüyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray'da Wesley Sneijder'e yönetim tarafından kesilen 2 milyon 200 Euro disiplin cezasının yankısı sürüyor.

8 Temmuz'da İstanbul'a gelecek olan Sneijder'in Maçka'daki evine yönetim noterde onaylattığı ceza tebligatını postaladı. Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerle yüz yüze bir görüşme yapacağı belirtilen Hollandalı 10 numara, bu cezayı ödemeyi kesinlikle kabul etmeyecek ve basın yoluyla üzerine geldiğini düşündüğü yönetimin suratına "Git" demesini beklecek. Cezadan dolayı sarı-kırmızılı yönetimi topa tutan açıklamalar yapan Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers ise son olarak şunları söyledi: "Ekim ayında kulüpteki herkes Sneijder'in sözleşmesini uzatmasını istiyordu. Bizi ikna etmeye çalışan insan sayısı 20'den fazlaydı. Wesley'ye adeta yalvardılar! Ama daha bir yıl olmadı... Ne değişti ben de merak ediyorum ve bu yapılanları anlamıyorum."

TAHRİK EDİYORLAR!
 Sneijder'in Menajeri Albers, Hollanda'da De Telegraaf Gazetesine de bomba açıklamalar yaptı: "Galatasaray, Sneijder'in sözleşmesinde yer alan 7.5 milyon Euro'luk bonservisi almak için onu zorla göndermeye çalışıyor. Şirket avukatımız gereken girişimleri başlattı. TFF'ye ve Fifpro'ya (Dünya Profesyonel Futbolcular Derneği) başvurdu ve görüşmeler yapıldı. Sneijder'i tahrik etme olayları bu ay başında da devam etti. Ne gariptir ki Galatasaray Kulübü yetkilileri zaten Sneijder'e 8 Temmuz'a kadar izin vermişti. Bunu anlamak mümkün değil. Şu anda İspanya'da ailesiyle tatilde ama özel antrenmanlarını da tabii ki yapıyor."

SABRİ&HAMİT'E VAR WESLEY'E YOK MU?
 Menajer Albers, yönetimi hedef alan açıklamalarında sözleşmesi yenilenen Sabri ve Hamit'i bile diline doladı: "Galatasaray onun serbest kalmaması için yani ilerde bonservizsiz kulüpten ayrılmaması için sözleşmesini yeniledi. Ona ödenecek yaklaşık 5 milyon Euro sorun olamaz çünkü Sabri ve Hamit'in de sözleşmelerini 4 milyon Euro karşılığında yenilediler.... Wesley Sneijder asla bu şekilde kulüpten uzaklaştırılmasına izin vermeyecektir. Eğer ayrılırsa bu kendi isteğiyle olacaktır."

HOLLANDA'DA İKİ SAYFA
 Hollanda'da yayın yapan De Telegraaf Gazetesi, Sneijder'e verilen astronomik cezayı birinci sayfasına taşıdı ve büyük yer ayırdı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...