Nani'nin yerine Valbuena

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Nani'nin yerine Valbuena

SPOR Haberleri  / Sabah

İspanyol ekibi, Luis Nani’nin 8 milyon 500 bin Euro tutan serbest kalma bedelini ödedi. Kasası dolan Fenerbahçe, Valbuena için Lyon ile pazarlığa başladı

Fenerbahçe'de gönderilecekler listesinde yer alan ve EURO 2016'da Portekiz forması ile gösterdiği performans sonrası talipleri artan Luis Nani'nin Valencia transferi tamamlandı. Sarı-lacivertli kulüp, dün resmi internet sitesinden konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: "İspanya'nın Valencia Kulübü 2015-2016 sezonunda kulübümüzde forma giyen Luis Nani için 8.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini yatırmış olup Portekizli futbolcuyu transfer etmiş bulunmaktadır." Manchester United'dan 6 milyon Euro bonservis ücreti karşılığı alınan Nani'ye yıllık 3.1 milyon Euro garanti olmak üzere primlerle birlikte yaklaşık 4.5 milyon Euro ödeyen Fenerbahçe, ciddi bir maaş yükünden de kurtuldu.

PARASI HAZIR
 UEFA'nın FFP takibinde olan ve oyuncu satmadan yenisini alamayan F.Bahçe, Nani'den gelen paranın bir kısmını Mathieu Valbuena transferinde kullanacak. Diego'nun yerine düşünülen Fransız 10 numara ile anlaşan yönetim, futbolcunun 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Lyon'u ikna etmeye çalışıyor. Fransız yetkililerin transfer için 2.5 milyon Euro istediği, F.Bahçe'nin ise rakamı aşağı çekmeye çalıştığı öğrenildi.

INSTAGRAM'DAN VEDA ETTİ!
Luis Nani, Fenerbahçe'ye Instagram üzerinden bir mesajla veda etti: "Fenerbahçe camiasına teşekkür etmek istiyorum. Böyle büyük bir takımda ve bir o kadar coşkulu ve tutkulu taraftarın önünde futbol oynadığım için... Güzel bir yıldı, güzel bir deneyimdi ama artık zamanı geldi. Yeni hedefe koşmak için! Herşey için teşekkürler büyük FENERBAHÇE camiası." istediği, F.Bahçe'nin ise rakamı aşağı çekmeye çalıştığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...