Trabzonspor'da Ersun Yanal kampa 'gençler gözüyle' baktı

Düzenleyen:
Trabzonspor'da Ersun Yanal kampa 'gençler gözüyle' baktı

SPOR Haberleri

“Takımın içinde yetenekli ve Türk futboluna hizmet edecek oyuncular var. Onlar bu şansı iyi kullanmalı”

Yeni sezon hazırlıklarına Slovakya’da devam eden Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu… Bordo-mavililerin bu dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden ve herkesin bayramını kutlayan Yanal, kampın gençler açısından önemine değindi… Yanal “İlk kampımızda genç ağırlıklı bir kadroyla çalışıyoruz. Gençler için bu kamp iyi bir fırsat. Takımın içinde genç, yetenekli ve Türk futboluna hizmet edecek oyuncuların olduğuna inanıyorum” ifadesini kullardı.

Desteklenmeli
Camia olarak doğru bir yürüyüş yapmak zorunda olduklarını da vurgulayan Ersun Hoca, “Ben de bir Trabzonlu gibiyim. Bu şehrin ve takımın dinamiklerini iyi biliyorum. Trabzonspor futbol gücünü doğru yönetmeli” dedi… Transfer çalışmaları konusunda da yönetime paralel açıklamalarda bulunan Yanal “Yönetimimiz transfer çalışmalarına devam ediyor. Bizim de onlara destek olmamız gerekiyor. Hata yapmamak için herkes ayrıntılı bir şekilde çalışıyor. Bir şeyleri başarmak için her kesime büyük iş düşüyor” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...