Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş sola takviye yaptı, Kolarov bitti!

Düzenleyen:
Beşiktaş sola takviye yaptı, Kolarov bitti!

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, 30 yaşındaki sol bek için kulübüne 3 milyon sterlin bonservis ücreti ödeyecek. Oyuncuya ise haftalık 50 bin sterlin

Transferde ince eleyip sık dokuyan “tok alıcı” rolünde olan Beşiktaş’la ilgili ciddi bir iddia İngiltere’den geldi… Sol beke takviye düşüncesinde olan Kara Kartal, Manchester City’nin tecrübeli oyuncusu Aleksandar Kolarov’u bitirdi. The Sun’a göre parası pulu da belli. Siyah-beyazlılar, 30 yaşında olan ve 2018’e kadar mukavelesi süren Kolarov için kulübüne 3 milyon sterlin bonservis bedeli ödeyecek. Oyuncuya ise haftalık 50 bin sterlin. verilecek. Transferin de bugün yarın açıklanacağı yazılıyor.

Guardiola yol vermişti
Kolarov olayında Dusko Tosic’in devreye girdiği ve City’nin menajeri Pep Guardiola’nın tecrübeli ismi kadroda düşünmemesi nedeniyle sürecin Beşiktaş lehine geliştiği ifade ediliyor. 2010’da Lazio’dan Manchester City’ye 16 milyon sterlin karşılığında geçen Kolarov, 6 sezondur Premier Lig’de futbol oynuyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...