Trabzonspor, 8 futbolcunun tesislere girişini yasakladı

Düzenleyen:
Trabzonspor, 8 futbolcunun tesislere girişini yasakladı

SPOR Haberleri

Trabzonspor, yeni sezonda takımda düşünmediği Dame N'Doye, Mustapha Yatabare, Oscar Cardozo, Musa Nizam, Sefa Yılmaz, İshak Doğan, Özer Hurmacı ve Erkan Zengin için tesislere giriş yasağı getirdi.

Kadroda büyük oranda değişime gidecek olan Trabzonspor'da, gözden çıkarılan oyunculara yönelik sert yaptırımlar devam ediyor...

Trabzonspor yönetiminin, kendilerine kulüp bulmaları istenen N'Doye, Yatabare, Cardozo, Musa Nizam, Sefa Yılmaz, İshak Doğan, Özer Hurmacı ve Erkan Zengin'in, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne girmelerine yasak getirdiği öğrenildi.

ALTYAPI HOCALARIYLA İDMANLARA ÇIKACAKLAR

Kadro dışı kalan futbolculara, Kadir Özcan Tesisleri'nde altyapı hocalarıyla idmanlara başlamaları yönünde talimat verildi. Ancak önceki gün antrenmana çıkmayan N'Doye, Cardozo, İshak ve Erkan hakkında noter tespiti yaptırıldı.

CEZALAR KAPIDA

İdmana katılmayan oyuncular için yüksek miktarda cezalar hazırlandığı öğrenildi. Özer ve Sefa'nın noter tespiti sırasında görevli memurlarla tartıştıkları gözlenirken, oyuncuların sinirlerinin gergin olduğu kaydedildi. Futbolcuların, konuyla ilgili sitemlerini başkan Muharrem Usta'ya da ilettikleri bildirildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...