Trabzonspor'da flaş ayrılık

Düzenleyen:
Trabzonspor'da flaş ayrılık

SPOR Haberleri

Fenberbahçe'den La Liga ekibi Valencia'ya transfer olan Portekizli yıldız Luis Nani'nin ardından bordo mavili takımın dünyaca ünlü futbolcusu Oscar Cardozo da Türkiye'den ayrılmak istediğini bildirdi. Trabzonspor, bu haberi resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla duyurdu.

Trabzonspor, golcü oyuncu Oscar Cardozo ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Cardozo'nun takımdan ayrılmak istediği açıklandı. Bordo-mavili ekipten Paraguaylı oyuncu ile ilgili yapılan açıklamada ''Kulübümüzden ayrılmak istediğini belirten Cardozo ile ilgili çalışma yürütülmektedir'' ifadelerine yer verildi.

33 yaşındaki 1.93'lük yıldız oyuncunun, takımın Slovakya kampında yer almadığı da resmi açıklama ile doğrulandı. Oscar Cardozo'nun 2017 yılına kadar Trabzonspor ile sözleşmesi bulunuyor. Golcü oyuncu geçen sezon Trabzonspor formasıyla 8 gole imza atabildi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...