Sıradaki imza Martin Skrtel

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Sıradaki imza Martin Skrtel

SPOR Haberleri  / Sabah

Bayram coşkusunu arka arkaya atılan imzalarla katlayan Fenerbahçe şimdi Martin Skrtel'i bekliyor.

Sarılacivertliler, Van der Wiel ve Roman Neustadter'in ardından savunmaya 3. önemli taviyesini Slovak yıldız ile yapacak. Liverpool'dan alınan 31 yaşındaki stoper, Pazartesi günü İstanbul'a gelecek, resmi imzayı attıktan sonra Samandıra'da takımla çalışmalara başlayacak.

TRANSFERE AĞUSTOS'A KADAR MOLA
 Bonservisi için 4 milyon Euro civarında bir ücret ödenecek olan Martin Skrtel, 3 yıllık sözleşmeye imza atacak. Fenerbahçe, bu transferin ardından imza şova kısa bir ara verecek. Sol bek ve 10 numara için Ağustos ayı beklenecek. Bu süre içinde fırsat çıkarsa oyuncu alınacak ama bu sürede EURO 2016 nedeniyle artan fiyatların düşmesi beklenecek.

MASUAKU HAREKATI
 F.Bahçe sol bek için rotayı Yunanistan'a çevirdi. Belçika ile EURO 2016'da mücadele ettikten sonra bonservisi 1.5-2 milyon Euro'dan 5 milyona çıkan Jordan Lukaku'dan vazgeçen sarı-lacivertliler, Olympiakos'ta oynayan Arthur Masuaku'yu listesine aldı. 22 yaşındaki Fransız, geçen sezon 32 maçta 1 gol, 3 asistle oynadı.

242
 Skrtel, Liverpool formasıyla 242 maça çıktı. 16 kez fileleri havalandırdı. Slovakya milli takımında ise 85 maçta 5 gol attı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...