Özbekler kulübü!

Düzenleyen:
Özbekler kulübü!

SPOR Haberleri

Başta Hollandalı yıldız olmak üzere futbolculara yüksek para cezalarının kesilmesinin arkasında da Mehmet Özbek’in olduğu öğrenildi. Camiada “Mehmet söylüyor, Dursun yapıyor. Bu böyle gitmez” sözleri yükseldi.

Galalatasaray camiasında kazan kaynıyor. Dursun Özbek yönetiminin son olarak Sneijder’e sarı kartları sebep gösterilerek astronomik bir ceza kesmesi, camiada büyük huzursuzluğa sebep oldu. “Galatasaray’ın ağabeyleri” diye adlandırılan lisenin önde gelen isimleri, Özbek yönetimini topa tuttu. Dursun Özbek’in geçen yıl alternatifsizlikten başkan olduğunu ifade eden tecrübeli isimler kulislerde “Hiç kimse bu kadar pervasızca davranacaklarını tahmin etmiyordu. Ne gelenek, ne görenek bıraktılar. Bir futbolcuya böyle ceza kesmek de Galatasaray’a yakışmaz. Kulübü babalarının çiftliğine çevirdiler. Sanki Galatasaray değil, Özbekler kulübü” yorumunda bulundular. 

Yalman’dan fikir alan yok
Futbolculara ağır para cezası kesilmesi fikrini de ortaya atan ismin Başkan Dursun Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek’in olduğu aktarıldı. 1 Temmuz’da Sneijder’in kampa katılmaması üzerine Dursun Özbek’in “Direkt gönderelim” görüşünde olduğu kardeşinin ise “Kovarsak senelik alacağını da vermek zorundayız, boşu boşuna milyon avrolar yakmaya gerek yok. Başka bir formül bulacağız” sözleriyle ağabeyini ikna ettiği belirtildi. Bu görüşmenin ardından da Mehmet Özbek’in ceza formülünü bulduğu ortaya çıktı. Yaşanan bu gerilimli süreçte Alp Yalman’dan yine hiçbir fikir alınmadığı, tecrübeli yöneticinin de Sneijder konusunda yönetimin izlediği politikayı eleştirdiği öğrenildi.   > Burhan Can TERZİ

G.Saray’ın başka yeri mi yok?
Camiadaki rahatsızlık sadece Wesley Sneijder konusunda mı? Tabii ki hayır… Temmuz ayı divan kurulu toplantısının Dursun Özbek’in otelinde yapılacak olması da tepki çekti. Eski yöneticiler “Florya var, Kalamış var, Galatasaray Adası var… G.Saray’ın yeri mi yok?” sözleriyle alınan kararı eleştirirken, divanda “Riva Arazi Projesi” konusunda da ateşli tartışmaların yaşanması bekleniyor.

A.Madrid geliyor
G.Saray yeni sezona hazırlık kapsamında Atletico Madrid'le karşı karşıya gelecek. Cimbom 6 Ağustos'taki seyircisiyle buluşma maçında İspanyol ekibini ağırlayacak. T.Telekom Arena'daki karşılaşma 20.30'da oynanacak ve D-Smart'tan naklen yayınlanacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...