Liverpool'un stoperi Fenerbahçe'de

Düzenleyen:
Liverpool'un stoperi Fenerbahçe'de

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Gökhan Gönül, Kadlec, Caner Erkin, Bruno Alves ve Ba'nın ayrılmasından sonra İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Slovak futbolcu Martin Skrtel'e imzayı attırmak üzere...

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı­-lacivertliler Gökhan Gönül, Kadlec, Caner Erkin, Bruno Alves ve Ba'nın ayrılmasından sonra ilk olarak savunmanın üzerine yoğunlaşmıştı. Van der Wiel ve Neustadter ile atılan imzaların ardından bir stoper ve sol bek için de son aşamaya gelindi.

Uzun süredir gündemde olan Slovak savunmacı Martin Skrtel için yöneticiler geçtiğimiz günlerde soluğu İngiltere'de aldı. Tecrübeli oyuncuyla anlaşma sağlayan sarı-­lacivertli yönetim bonservis sorununu çözmek için görüşmelerini sürdürüyor. Liverpool ile özellikle ödeme planı konusunda yapılacak son pazarlıkların ardından kesin anlaşmanın sağlanması bekleniyor.

Sarı-­lacivertliler ardından sol bek transferini bitirecek. Bir süredir gündemin ilk sırasında yer alan Lukaku için kulübü Oostende'nin yüksek bir fiyat belirlemesi işleri çıkmaza soktu. Belçika ekibinin indirim yapmaması halinde yönetim alternatif isimlere yönelecek.

İLK TERCİH HAKİM

Bu arada Fenerbahçe'nin 10 numara transferi için de mesaisi devam ediyor. Sarı­-lacivertli takımın ilk tercihi Twente'li Hakim Ziyech. Bonservis bedeli 8 milyon Euro civarı olan genç futbolcu için de Holllanda kulübü ile pazarlıklar sürüyor. Birçok talibi olan Hakim Ziyech'i ikna eden yönetimin bu transferde önemli yol aldığı ve bitirme aşamasına geldiği öğrenildi.

Sarı-­lacivertli kulübün en geç önümüzdeki hafta ortasına kadar tüm transfer çalışmalarını noktalamak istediği belirtildi. Teknik Direktör Pereira'nın 26 ya da 27 Temmuz'da oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçına hazır olabilmeleri için takımın bir an önce şekillenmesi gerektiğini bildirdiği, yönetimin de bu nedenle eksikleri hızla kapamaya çalıştığı kaydedildi.

22 LİG MAÇINA ÇIKTI

Martin Skrtel, geçen sezon Liverpool'da 22 lig maçına çıktı, 1 gol atmayı başardı. Tecrübeli futbolcu, bin 885 dakika sahada kaldı. Martin Skrtel'in hafta sonuna kadar kampa katılması bekleniyor.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...