Galatasaraylı yıldız ipleri attı: Bırakın gideyim!

Düzenleyen:
Galatasaraylı yıldız ipleri attı: Bırakın gideyim!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Alex Telles'in, "Porto ile anlaştım. Bırakın gideyim" dediği iddia edilirken, Portekiz ekibinin de 6.5 milyon Euro'luk bonservis bedelini ödemeye hazır olduğu öne sürüldü.

2013-­14 sezonun devre arasında Gremio'dan transfer edilen, geçen sezon ise İnter'e kiralık olarak gönderilen Alex Telles, yine yol ayrımında...

PORTO ÜCRETİ ÖDEMEYE HAZIR

Kısa süre önce yaptığı açıklamada net bir şekilde kariyerine Türkiye'de devam etmek istemediğini söyleyen Telles, uzun zamandır temas halinde olduğu Porto ile anlaştı. Çalışmalarını Florya'da takımla birlikte sürdüren Brezilyalı oyuncunun, "Porto ile anlaştım. Bırakın gideyim" dediği öğrenilirken, Portekiz ekibinin de Aslan'ın istediği 6.5 milyon Euro'luk bonservis bedelini ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

PORTEKİZ'E GİDECEK

Yönetimin Sambacı için Porto ile görüşmelerini sürdürdüğü, ödeme planında anlaşma sağlanması durumunda Telles'in pazar günkü İsviçre kampına katılmayarak Portekiz'e gideceği öğrenildi.

Galatasaraylı yıldız ipleri attı: Bırakın gideyim!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...