Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder'den çarpıcı açıklama: Yönetim ile oturup konuşacağız

Düzenleyen:
Sneijder'den çarpıcı açıklama: Yönetim ile oturup konuşacağız

SPOR Haberleri

Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan Hollandalı yıldız Sneijder, "Galatasaray taraftarı şunu asla unutmasın ki, ben onları çok seviyorum. Yönetim ile yakın zamanda oturup konuşacağız" ifadelerini kullandı.

Galatasaray yönetiminin 2.2 milyon Euro para cezası verdiği Wesley Sneijder, gece geç saatlerde İstanbul'a geldi. Amsterdam'dan İstanbul'a gelen Hollandalı yıldız futbolcu, NTV muhabirinin sorularını yanıtladı. Wesley Sneijder "Yaşananlardan dolayı gerçekten çok üzgünüm. Neler olacağını şu an söylemem mümkün değil. Önümüzdeki günlerin neler getireceğini bekleyip göreceğiz. Cezaya açıkçası ben de pek anlam veremedim" diye konuştu.

TARAFTARA MESAJ: ONLARI ÇOK SEVİYORUM

Hollandalı oyuncu, takıma verilen 2 günlük izin nedeniyle Amsterdam'a giden Ryan Donk ile birlikte İstanbul'a gelirken, sarı-kırmızılı taraftarlara da mesaj verdi. Sneijder "Galatasaray taraftarı şunu asla unutmasın ki, ben onları çok seviyorum. Yönetim ile yakın zamanda oturup konuşacağız" dedi.

"ŞU AN BÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL"

Yıldız futbolcu "Takımdan ayrılacak mısınız?" şeklindeki soruya ise "Hayır şu an öyle bir şey söz konusu değil. Ancak bu cezanın nedenlerini konuşup değerlendirme yapacağız" diyerek sözlerini noktaladı. Hollandalı oyuncu daha sonra taksiyle havalimanından ayrıldı.

CEZANIN SEBEBİ NE

Sarı kırmızılı yönetim, Sneijder'e geçen sezon gördüğü kartlar, basına verilen bir özel röportajda yöneticilere ilişkin açıklamaları ve 1 Temmuz'daki sezon açılışına katılmadığı için tarihi bir para cezası vermişti. Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers, yönetimin bu ceza ile kendilerine açıkça 'kulüpten ayrıl' mesajı verdiklerini öne sürmüştü.

Galatasaray yönetiminin menajer Guido Albers ile önümüzdeki günlerde görüşüp durum değerlendirmesi yapması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...