Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Töre'nin selefi bulundu

Düzenleyen:
Töre'nin selefi bulundu

SPOR Haberleri

Gökhan Töre'yi 1 yıllığına West Ham United'a kiralayan Beşiktaş, Atiker Konyaspor forması giyen Ömer Ali Şahiner için yeşil beyazlı ekiple görüşmelere başladı.

Beşiktaş, Gökhan Töre'nin West Ham United'a kiralanmasının ardından Atiker Konyaspor'da forma giyen Ömer Ali Şahiner için görüşmelere başlayacak.
Gökhan Töre'nin, Premier Lig ekiplerinden West Ham'la el sıkışmasının ardından sağ kanat için vakit kaybetmeden takviye çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta gündeme gelen ilk isim Ömer Ali Şahiner oldu.

GÜNEŞ RAPOR VERDİ: ALIN

Sezonu 3. sırada bitirip Avrupa Ligi'ne direkt gitmeye hak kazanan Atiker Konyaspor'da geçen sezon çıktığı 42 resmi maçta 3 gol, 8 asistle dikkatleri üzerine çeken Ömer Ali'nin transferi için teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda harekete geçildi.

Töre'nin selefi bulundu

GÖRÜŞMELER BAŞLAYACAK

Konyaspor'la sözleşmesi devam eden oyuncunun bonservisi hakkında iki kulüp yetkililerinin önümüzdeki günlerde görüşmeye başlayacağı öğrenildi. Konya'nın Ömer Ali için 2 milyon Euro civarında bir rakam isteyeceği konuşuluyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...