Galatasaray'da bir dönem sona eriyor

Düzenleyen:
Galatasaray'da bir dönem sona eriyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'da yönetimin, futbolculara verilen maç başı paraları kaldırıp yerine başarıya dayalı prim sistemini oyunculara önereceği konuşuluyor... Gelecek cevaba göre de futbolculara verilen cezaların da kalkabileceği iddia edildi.

Yeni imzalarda ve transferlerde uygulanan, başarıya dayalı prim sistemi, tüm futbolculara önerilecek. Cim­-Bom bu teklifi bir tehdit gibi sunmayacak ama oyuncuların iyi niyetini de görmüş olacak. Buradan çıkacak sonuca göre cezaların kalkması da gündeme gelebilir.

Galatasaray Yönetimi, maç başı paraları kaldırıp, başarıya dayalı prim sistemini oyunculara önerecek.

BAŞARIYA DAYALI PRİM SİSTEMİ

Galatasaray'da gündeme damgasını vuran disiplinsizlik cezaları sonrasında yönetim, şimdi de yeni bir öneriyle futbolcularının karşısına çıkacak. Milliyet'in haberine göre Sarı-kırmızılılar, "maç başı" hak edişleri kaldırıp, "başarıya dayalı prim" sistemini hayata geçirmek için öneride bulunacak.

MAÇ BAŞI SİSTEMİNE SON

Sarı-kırmızılıların son dönemde yaptıkları sözleşmelerde olduğu gibi, puan ve başarıya endeksli model esas alınacak. Hamit ve Sabri ile yenilenen mukavelelere eklenen puana göre prim sistemini bütün takıma uygulamak isteyen yönetim, bundan önceki sözleşmelerde geçerli olan maç başı sistemine son vermek için harekete geçecek.

TARTIŞMALAR BİTECEK

Yönetim bu şekilde futbolcuların sahada kendilerini daha çok göstereceğine inanıyor. Futbolcuların geçmişte birkaç dakika sahada kalıp, maç başı hak ediş almasından rahatsız olan yönetim, böylece kamuoyunda oluşan tartışmalara da son vermeyi arzu ediyor.

CEVABA GÖRE CEZALAR KALKABİLİR

Bu teklifi bir tehdit gibi değil, iyi niyet testi gibi düşünen sarı-kırmızılılar, futbolcuların kendilerine olan güvenini de görme fırsatı bulacak. Galatasaray Yönetimi'nin, bu tekliflerden gelecek dönüşe göre verilen cezaları ya kaldırabileceği de konuşuluyor.

Cim-Bom'da, Sneijder ve Selçuk İnan 25'er bin euro, Podolski, Muslera ve Bruma 20'şer bin euro, Umut Bulut, Hakan Balta, Semih Kaya, Olcan Adın ve Carole 15'er bin euro, Chedjou, Yasin ve Tarık ise 10'ar bin euro maç başı ücreti alıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...