Galatasaray yeni aldı, şimdi gönderiyor

Düzenleyen:
Galatasaray yeni aldı, şimdi gönderiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, Antalyaspor'dan renklerine bağladığı 24 yaşındaki kanat oyuncusu Emrah Başsan'ı, Riekerink'in gözüne girememesi durumunda Süper Lig ekiplerinden birine kiralık olarak gönderecek.

Galatasaray, Antalyaspor'dan bonservis bedeli ödemeden renklerine bağladığı 24 yaşındaki Emrah Başsan'ı, Riekerink'in gözüne girememesi halinde Süper Lig ekiplerinden birine kiralamayı düşünüyor. Galatasaray'ın iki gün önce transferini borsaya bildirdiği Emrah Başsan'ın sarı kırmızılı takımdan ayrılması gündemde!

Galatasaray'ın bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı eski Antalyasporlu Emrah Başsan, iki kamp döneminde hocası Riekerink'in gözüne girmeye çalışacak.

SÜPER LİG EKİPLERİNDEN BİRİNE KİRALANABİLİR

Fanatik'in haberine göre: 24 yaşındaki kanat oyuncusunun bir süre daha tecrübe kazanması adına bir Süper Lig kulübüne kiralanması düşünülüyor. Bu doğrultuda Akhisar Belediye veya Gençlerbirliği'nin tercih edileceği de gelen haberler arasında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...