Volkan'dan Gökhan, Arda ve Nani hakkında çarpıcı açıklama

Düzenleyen:
Volkan'dan Gökhan, Arda ve Nani hakkında çarpıcı açıklama

SPOR Haberleri

Topuk Yaylası'nda basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Gökhan Gönül'ün transferi ve Arda Turan'ın protesto edilmesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Oların yaşadığı acı ve kederleri bizlerde yaşıyoruz. Çok güçlü bir ülkeyimz ve bu zor günleri birlikte atlatacağız. Bunu yanı sıra tüm Türkiye'ye iyi bayramlar.

'BEN DOĞUŞTAN FENERBAHÇELİYİM'
Hiçbir arkadaşımın gitmesini istemem. Gidenin arkasından da konuşmam, ayrılığına saygı duymak gerekir. Keşke burada kalsalar, ben gerçekten gitmelerine çok üzülüyorum. Burada bir mücadele verdik. Gitmelerine üzüldüm. Burada ölene kadar kalmayacaklar. Biz Fenerbahçe'nin ruhunu kabul etmiş insanlarla devam edeceğiz. Ben doğuştan Fenerbahçeliyim. Benim de sözleşmem bitiyor, ben Türkiye'de başka bir kulüpte oynamayı düşünmüyorum.

'NANI, EURO 2016'DAKİ PERFORMASI BİZDE SERGİLEYEMEDİ'
14 yabancı kuralı çıktı. Nasıl Türk futbolcusu yetişecek? Yetişmez ki... Yukarıdaki aşağıya çekmemek lazım. Yine Arda'ya geliyorum. Arda Türk futbolunu en iyi temsil eden isim. Niye aşağıya çekmeye çalışıyoruz ki? Her oyuncu her zaman iyi gününde olmayabilir. Mesela Nani. Orada sergilediği performansı bizde sergileyemedi.

OZAN, ALPER VE SALİH YORUMU!
Ozan, Alper ve Salih ile konuşuyorum. Ozan ile çok konuşuyorum. Bunlar gerçekten Türk futbolunu ileriye taşıyacak çocuklar. İyi performansla, kendilerine bakarlarsa bu takımda şans bulacaklarını düşünüyorum. Ozan'a 'Bak bir gol attın ne oldu. Düşünsene bir sezon böyle oynadığını' dedim. 'Doğru söylüyorsun abi' dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...