Aziz Yıldırım’dan Turgay Şeren mesajı

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım’dan Turgay Şeren mesajı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bu sabah hayatını kaybeden Türk futbolunun efsane isimlerinden Turgay Şeren için, "Değerli dostum ve büyüğüm, adını Türk futbol tarihine yazdırmış örnek spor adamı ve gerçek bir beyefendi Sayın Turgay Şeren’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum" ifadeleriyle bi mesaj paylaştı.

Turgay Şeren’in vefatı dolayısıyla bir açıklama yapan Aziz Yıldırım, "Değerli dostum ve büyüğüm, adını Türk futbol tarihine yazdırmış örnek spor adamı ve gerçek bir beyefendi Sayın Turgay Şeren’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisi daima Türk sporuna bıraktığı iz ve verdiği katkılar ile anılacaktır. Merhum Turgay Şeren’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine, Galatasaray Spor Kulübü’ne ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...