Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Yıldırım: Turgay Şeren spor ahlakıyla futbolseverlerin sevgisini kazandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Başbakan Yıldırım: Turgay Şeren spor ahlakıyla futbolseverlerin sevgisini kazandı

SPOR Haberleri  / AA

Başbakan Yıldırım, Turgay Şeren'in sahip olduğu spor ahlakıyla bütün futbolseverlerin saygısını, sevgisini kazanarak, genç sporculara örnek olduğunu belirtti.

Başbakan Binali Yıldırım, Turgay Şeren'in Türk futbolunun en yüksek seviyede temsili için uzun yıllar emek verdiğini, sahip olduğu spor ahlakıyla bütün futbolseverlerin saygısını, sevgisini kazanarak, genç sporculara örnek olduğunu belirtti.

Başbakanlık Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Yıldırım, Galatasaray ve milli takımın efsane kalecilerinden Şeren'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Yıldırım, mesajında, Türk futbolunun çok değerli isimlerinden olan Şener'in vefatından derin üzüntü duyduğunu belirtti.

Başbakan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Turgay Şeren, Türk futbolunun en yüksek seviyede temsili için uzun yıllar emek vermiş, sahip olduğu spor ahlakıyla bütün futbolseverlerin saygısını sevgisini kazanarak genç sporculara örnek olmuş bir futbolcumuzdu. Spor dünyamız kıymetli bir mensubunu kaybetmiştir. Milli takımımızın ve Galatasaray’ın unutulmaz kalecisi Turgay Şeren’e Allah’tan rahmet, ailesine ve bütün spor camiasına başsağlığı diliyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...