Galatasaray'dan flaş transfer!

Düzenleyen:
Galatasaray'dan flaş transfer!

SPOR Haberleri

Geçen sezonu Anadolu Efes'te geçiren ABD kökenli İsrailli milli profesyonel basketbolcu Alex Tyus, Galatasaray Odeabank ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray Odeabank'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Daha önce Austin Daye ve Nenad Krstiç'i kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, geçen sezonu Anadolu Efes'te geçiren ABD kökenli İsrailli milli profesyonel basketbolcu Alex Tyus ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

EFES'TEN TRANSFER

Doping testinde keyif verici yasaklı madde rastlanan Stephane Lasme ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Galatasaray Odeabank, atletik pivot ihtiyacını yine Anadolu Efes'ten giderdi. Sarı-kırmızılılar, Efes'le sözleşmesi sona eren Alex Tyus ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray'dan flaş transfer!

MACCABI'DE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Maccabi Tel-Aviv'le Euroleague şampiyonluğu taşayan Tyus, tıpkı eski Galatasaraylı Patric Young gibi Florida Üniversitesi mezunu.

GALATASARAY DURMUYOR

Galatasaray ayrıca Amerikalı şutör Jon Diebler ile görüşmelerini sürdürüyor. Pınar Karşıyaka ile lig şampiyonluğu yaşayan Jon Diebler, geçen yıl Efes formasıyla Euroleague'de %50 isabetle üçlük atmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...