İşte Gomez'in maliyeti

Düzenleyen:
İşte Gomez'in maliyeti

SPOR Haberleri

Beşiktaş, geçen sezonun gol kralı Alman futbolcu Mario Gomez'le anlaşma sağlaması durumunda, 7.5 milyon Euro (yaklaşık 17.5 milyon TL) bonservis bedeli ödeyecek.

Beşiktaş'ın Alman golcü Mario Gomez'i kadroya katması için 7.5 milyon Euro (yaklaşık 17.5 milyon TL) bonservis bedeli ödemesi gerekiyor. Mario Gomez'le ilgili kesin kararın, önümüzdeki hafta netlik kazanması bekleniyor. Büyük bir aksilik olmaması halinde Gomez'in kariyerine Beşiktaş'ta devam etmesi yüksek ihtimal gözüküyor.

MALİYETİ 7.5 MİLYON EURO

Bonservisini elinde bulunduran Fiorentina'nın yanı sıra Wolfsburg ve West Ham United'la yaptığı görüşmelerden istediği sonucu alamayan tecrübeli forvetin, Kartal'da devam etmesi halinde maliyeti de belli oldu. Fanatik Gazetesinin haberine göre; anlaşma gereği önümüzdeki temmuz ayında Siyah-Beyazlılar'ın kasasından 7.5 milyon Euro çıkacağı öğrenildi.

TURNUVAYI KAPATMIŞTI

Beşiktaş'ta harika bir sezon geçirdikten sonra Almanya Milli Takımı'nın EURO 2016 kadrosuna da seçilen yıldız oyuncu, yaşadığı şansız sakatlık sonrası turnuvayı kapatmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...