Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Messi'nin sigara ve kumar keyfi

Düzenleyen:
Messi'nin sigara ve kumar keyfi

SPOR Haberleri

Barcelona Mahkemesi tarafından vergi kaçırdığı suçlamasıyla 21 ay hapis cezasına çarptırılan Lionel Messi, Bahamalar'da kumar oynarken ve sigara içerken objektiflere yakalandı.

Barcelona Mahkemesi'nde vergi kaçırdığı suçlamasıyla yargılanan yargılanan Lionel Messi ve menajerliğini yapan babası Jorge Horacio Messi'ye 21'er ay hapis cezası verildi.

Bu dava görülmeden bir kaç gün önce Arjantinli yıldız, Bahamlar'da konakladığı otelin kumarhanesinde görüntülendi. TMZ Sports'un haberine göre; Messi'nin kumar oynarken defalarca sigara içitiği bildirildi.

21 AY HAPİS CEZASI

2007 ve 2009 yılları arasında reklam gelirlerinde usulsüzlük yaparak İspanya Maliyesinden 4,1 milyon Euro vergi kaçırmakla yargılanan Messi ve babasına, her bir yıl için 7 ay olmak üzere toplamda 21'er ay hapis cezası verildi. Bunun dışında Messi'ye 2 milyon 93 bin Euro, babasına da 1 milyon 596 bin 939 Euro para cezaları verildiği açıklandı. Yasalar gereği 2 yıldan az ceza alan Messi ve babası, cezalarının Yüksek Mahkemede onaylanması halinde bile cezaevine girmeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...