Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 yıllık imza attı, 2 gün sonra ayrıldı

Düzenleyen:
2 yıllık imza attı, 2 gün sonra ayrıldı

SPOR Haberleri

Arjantinli dünyaca ünlü teknik direktör Marcelo Bielsa, 6 Temmuz'da 2 yıllık imza attığı İtalyan kulübü Lazio'dan 8 Temmuz'da istifa etti.

Arjantinli teknik adam Marcelo Bielsa, Lazio'nun başında tek bir maça çıkmadan görevinden ayrıldı. 6 Temmuz'da Lazio ile 2 yıllık imza atan Bielsa, 8 Temmuz'da görevi bıraktı.

ARJANTİN'İN BAŞINA GEÇEBİLİR

Marcelo Bielsa'nın geçmişte Şili Milli Takımı'nı çalıştırmıştı. Arjantin Teknik Direktörü Tata Martino'nun 5 Temmuz'da istifasını vermesi nedeniyle Bielsa'nın Arjantin basınına göre 1997'den sonra ikinci kez Arjantin Milli Takımı'nın başına geçeceği ifade ediliyor.

BİRÇOK TAKIMDA ÇALIŞTI

Marcelo Bielsa, Lazio'dan önce; Newell's Old Boys, Atlas, CF America, Velez, Espanyol, Şili Milli Takımı, Atletic Bilbao ve Marsilya'da çalıştı. Lazio'nun başına 60 yaşındaki teknik direktörden sonra Simeno İnzaghi geçeceği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...