Milan'ın 2 numarası İstanbul'a geliyor

Düzenleyen:
Milan'ın 2 numarası İstanbul'a geliyor

SPOR Haberleri

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'ın CEO'su Adriano Galliani'nin, Beşiktaşlı Jose Ernesto Sosa transferini noktalamak için İstanbul'a hareket ettiği öne sürüldü.

Çinlilere satılan İtalyan devi Milan, transfer atağına Türkiye'den başlamak istese de şimdilik eli boş kaldı. Yeni sahiplerinin gerçekleştirdiği sermaye artırımı sayesinde, 100 milyon Euro'nun üzerinde bir rakamı transfere ayıran kırmızı­-siyahlıların Arjantinli futbolcu Jose Sosa için girişimlerde bulunduğu bildirildi.

GALLİANİ İSTANBUL'A HAREKET ETTİ

Sky Sport Italia'nın haberine göre Milan yıldız futbolcu için siyah­-beyazlıların kapısını çaldı ancak yaptıkları teklif geri çevrildi. İddiaya göre Milan Beşiktaş'a 4 milyon euroluk bonservis teklif etse de, bu rakam ikna etmek için başarılı olamadı. En az 8 milyon Euro'luk bir teklif beklendiği bildirildi.

Öte yandan Milan'ın CEO'su Galliani'nin transferi bitirmek için İstanbul'a hareket ettiği belirtildi.

"SOSA İÇİN ÇOK PARA İSTİYORLAR"

Jose Sosa'nın menajeri Favio Bilardo da Çizme basınına yaptığı açıklamalarda olası transfere dair ipuçları verdi. Bilardo şunları söyledi:

"Gerçek şu ki bu transfer operasyonu, gerçekleştirmesi çok zorlu bir operasyon. Çünkü Beşiktaş'ın hali vakti yerinde ve parası var. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. Mario Gomez'i kaybettiler. Bu yüzden pahalıya patlayacak bir transfer harekatı olarak görüyorum. Sosa için çok para istiyorlar. Gelecek hafta bazı işlerim için İtalya'da olacağım."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...