Arjantin Devlet Başkanından Messi açıklaması

Düzenleyen:
Arjantin Devlet Başkanından Messi açıklaması

SPOR Haberleri

Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri, Messi'nin milli takıma geri döneceğine emin olduğunu söyleyerek, ''Geçmişte milli takımı bıraktığını söyleyip tekrar milli formaya dönen birçok futbolcu gördüm" ifadelerini kullandı.

Copa America finalinden sonra Milli Takımı bıraktığını açıklayan Lionel Messi için Arjantin Devlet Başkanı futbolseverleri sevindirecek bir açıklamada bulundu. Mauricio Macri, yaptığı açıklamada: "Messi'nin Milli Takıma döneceğinden eminim. Geçmişte milli takımı bıraktığını söyleyip tekrar milli formaya dönen birçok futbolcu gördüm" şeklinde konuştu.

Arjantin basınında da Messi'nin Arjantin Futbol Federasyonundaki sorunların çözülmesi ve Milli Takımın başına iyi bir antrenör getirilmesi durumunda tekrar milli formayı giyebileceği yazıldı.

MESSI'DEN CEVAP YOK

Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri'nin açıklamalarına rağmen Messi cephesinden herhangi bir açıklama gelmemesi de kafaları karıştırdı.

Lionel Messi, Şili'ye kaybedilen Copa America finali sonrası Milli Takımı bıraktığını açıklamıştı. Messi'nin ardından aralarında Kun Aguero gibi yıldızların olduğu 5 isim de Arjantin Milli Takımını bıraktıklarını duyurmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...