Altın madalya sahibi cimnastikçi bu kez Gymnasiade’de yarışacak

Düzenleyen:
Altın madalya sahibi cimnastikçi bu kez Gymnasiade’de yarışacak

SPOR Haberleri

Trabzon’da düzenlenecek Dünya Okul Sporları Olimpiyatları (Gymnasiade) için Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonasında altın madalya kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcusu 15 yaşındaki Ayşe Begüm Onbaşı, bugün Trabzon'a geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcusu olan Ayşe Begüm Onbaşı, antrenörü Gürkan Er ile birlikte bugün Olimpiyat Köyü’ne gelerek kampa girerken, kendisini Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ömür Fatih Karakullukçu karşıladı. Güney Kore’deki altın madalya sonrasında ilk kez mikrofonlara konuşan başarılı sporcu, 7 yıldır yarıştığını hatırlatarak, "Burada da hedefim hem finale kalmak hem de derece almak. İki ay önce de burada yarıştım. Tek ve çiftte birinci olduk. Güney Kore’deki başarımı burada da sürdürmek istiyorum" dedi.

Altın madalya sahibi cimnastikçi bu kez Gymnasiade’de yarışacak

Onbaşı’nın antrenörü Gürkan Er ise, “Daha önce kazanmış olduğumuz dünya şampiyonasındaki başarının devamını diliyorum. Umut ediyorum buradaki şampiyonada da aynı başarıyı gösterecektir. Bunun heyecanını yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğiz. Sporcumuz daha önce de Trabzon’da yarışmaya katıldı. Bu da bizim için bir avantaj. Bunu güzel değerlendirmeyi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...