Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor 7 futbolcuyla sözleşme imzaladı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bursaspor 7 futbolcuyla sözleşme imzaladı

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı 9 oyuncudan 7'si için imza töreni gerçekleştirdi.

Özlüce Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde yeşil-beyazlı kulüp, Merter Yüce ve Bilal Kısa ile ikişer yıllık, Sercan Yıldırım, Furkan Özçal, İsmail Konuk, Sinan Bakış ve Serdar Kurtuluş ile de üçer yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, yeni sezonda daha büyük hedefler için mücadele edeceklerini kaydederek, yeni transferleri tek tek taraftarlara tanıttı.

Taraftarlar, Bilal Kısa, Sercan Yıldırım ve Serdar Kurtuluş'a yoğun ilgi gösterdi.

Bonservisiyle eski takımına döndüğü için çok mutlu olduğunu dile getiren Sercan Yıldırım, ''Galatasaray'dan bazı sebeplerden dolayı ayrıldım, bunu beni yakından tanıyanlar biliyor. Tekrar şampiyonluk yaşayacağımıza inanıyorum, ne olursa olsun arkamızda olun.'' dedi.

Serdar Aziz'in transferine karşılık Galatasaray'dan alınan Bilal Kısa ise sezon sonu hedefledikleri yerde olacaklarını kaydetti.

Beşiktaş'tan kadroya dahil edilen Serdar Kurtuluş, eski takımı Bursaspor'a döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, ''7 yaşında bu kulübe girdim. 12 sene oynadım. 2 sene profesyonel olarak A takımda forma giydim. 19 yaşında kulübümün menfaatleri doğrultusunda transferim gerçekleşti. 10 yıl sonra yuvama döndüm. Sizler tribünde bizler saha içinde gerekli her şeyi yapacağız. Buraya gelen takımlara zorluk çıkaran bir ekip olmak istiyoruz.'' diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...