Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'a takviye yok

Düzenleyen:
Beşiktaş'a takviye yok

SPOR Haberleri

Takviye yapılmayacak!.. Çünkü başkana göre; kadro zengin ve alternatif bol… Töre’nin yerine 6, Sosa’nın mevkisine 4, Atiba’nın bölgesine 3 aday var.

Beşiktaş ayrılıklar söz konusu.. Ki bunlardan Gökhan Töre’nin West Ham işi resmiyet kazandı, kazanmak üzere olanlar da var… Teknik ekibin ısrarla istemesine ve yönetimin tutma düşüncesine rağmen engel olunamayan durumlar söz konusu… Örneğin Atiba ve Sosa… Atiba da West Ham gönüllüsü, Sosa ile doğup büyüdüğü Estudiantes’a gitme düşüncesinde… Arjantinli yıldız için Milan da devrede… Hem de ciddi bir bütçeyle (8 milyon avro). Peki bu ayrılıklar karşısında yönetim ve teknik ekibin tavrı ne durumda? Aslında Şenol Güneş’in sıcak baktığı olaylar değil ama kulüp menfaati ve yönetim tasarrufu söz konusu olduğunda duygusal değil profesyonel bakış devreye giriyor. 

GÜNEŞ VARSA KORKMA...

Gökhan Töre’nin ardından Atiba ve Sosa’nın da ayrılığı her geçen gün daha bir ağırlık kazanıyor. Peki ya transfer? Kısa ve net: YOK… Yönetime göre kadro zengin ve alternatif çok… Mesela, Fikret Orman’a göre 13 milyon avroluk satın alma opsiyonu ile 1 sezonluğuna 3 milyon avroya kiralanan Gökhan Töre’nin tam 6 tane alternatifi bulunuyor. Eğer Atiba ve Sosa  da satılırsa onların da opsiyonları söz konusu… Tabii ki bu yönetimin düşüncesi… Açık olmak gerekirse yeni bir Atiba ve yeni bir Sosa bulmak o kadar da kolay değil. Hele de kurulu düzenin önemli dişlilerinden biri haline gelmişlerse…  Tablo böyle ama yönetimin yeni transfere sıcak bakmamasındaki ana faktörlerden en önemlisi Şenol Güneş, sebebi ise sönmüş yıldızları parlatması ve gençleri kazanma özelliği. 

MENAJERİ KONUŞTU: SOSA ÇOK PAHALI

Adı Estudiantes ve Milan ile anılan ve ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Jose Sosa’nın menajeri Favio Bilardo transfer konularına açıklık getirdi… Milan ile herhangi bir görüşme yapmadıklarını belirten Bilardo: “Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak Beşiktaş Mario Gomez’i çoktan kaybetti. Sosa çok pahalı. Beşiktaş'ın talepleri aşırı derecede yüksek. Ancak ben önümüzdeki haftanın başında başka bir iş için İtalya'da olacağım” dedi.

BİRİ GİDER BİRİ GELİR: GOMEZ YOLDA

Kaleci ve sağ bek transferini bitiren stoper ve sol kanat için görüşmelerine devam eden Kartal, Mario Gomez’e değil ama Gustavo Gomez’e kavuşmak için gün sayıyor. Lunas’ın 8 milyon avro bonservis ücretinde direttiği 23 yaşındaki stoper, ısrarla Beşiktaş’ı istiyor ve transferinde kolaylık sağlanmasını talep ediyor. Sebebi ise Şampiyonlar Ligi, Beşiktaş hakkındaki olumlu referanslar…  Beşiktaş 5 milyon avroyu gözden çıkarmış durumda.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...