Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Beni yem yaptınız'

Düzenleyen:
'Beni yem yaptınız'

SPOR Haberleri

Para cezasını asla kabul etmeyeceğini belirten Hollandalı yıldız patladı: Beni taraftarın önüne atmaya ve G.Saray’dan kopartmaya çalıştınız, bunları unutamam!

Burhan Can TERZİ

Florya'da dün hareketli saatler yaşandı. 7 Temmuz’da İstanbul’a ayak basan ve önceki gün yöneticilerle hiç görüşmeden ilk antrenmanına çıkan Wesley Sneijder dün, “Görüşme odasına” çağrıldı. Taraftarın yoğun protestoları sebebiyle “Sneijder’i gönderme” konusunda geri adım atmak zorunda kalan yönetim, Hollandalı futbolcuyla uzlaşma kararı aldı. Ancak Başkan Dursun Özbek’in de yer aldığı görüşmede, sarı-kırmızılı yöneticiler Sneijder’in sert ve net tutumuyla karşı karşıya kaldı. 

"TARAFTAR ARKAMDA DURDU"

Hollandalı futbolcuya öncelikle “Protesto fotoğrafını neden paylaştın” sorusu sorulurken, Sneijder, “O insanlar benim için oradaydı. Sizi de benim için protesto ettiler. Siz beni onların önüne atmaya çalıştınız ama taraftarlar benim arkamda durdu” cevabını verdi. Yıldız futbolcudan beklemedikleri şekilde sert bir cevap alan başkan ve kurmayları şoke oldular. Dursun Özbek ardından yıldız futbolcuya, “Peki ne yapmak istiyorsun; kalmak mı, gitmek mi” şeklinde bir soru daha iletti. 

"SATILMASIN KARARI"

Sneijder’in buna karşılığı ise “Ben Galatasaray’dan ayrılmayı hiçbir zaman düşünmedim. Siz beni Galatasaray’dan kopartmaya çalıştınız. Tabii ki ben kalmak istiyorum. Ama kalsam da size olan kırgınlığım geçmeyecek, bunu biliyorum. Ceza konusunda da tavrım net. Böyle bir ceza söz konusu olamaz” şeklinde olduğu öğrenildi. Soğuk rüzgarların estiği bu toplantının ardından “Satılmaması gerekiyor” düşüncesinde olanların ağırlık kazandığı ifade edildi. 

BURAK'IN JESTİNE KARŞILIK VERDİ

Galatasaray’ın eski futbolcusu Burak Yılmaz, önceki gün Sneijder ile olan fotoğrafını paylaşıp “10 ile beraber” mesajı bıraktı. Burak’ın bu dönemde, Hollandalı ile olan karesini paylaşması manidar bulunurken, Sneijder de, eski takım arkadaşının tweetini kendi profilinde paylaştı. 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...