Turgay Şeren son yolculuğuna uğurlanacak

Düzenleyen:
Turgay Şeren son yolculuğuna uğurlanacak

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun efsane ismi Turgay Şeren, bugün ikindi namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

‘Berlin Panteri’ için 13:30’da Florya’daki Galatasaray Yardımlaşma Vakfı’nda ve 15:00’te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Batı Lounge bölümünde anma töreni düzenlenecek. Şeren’in cenazesi daha sonra Teşvikiye Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.

TGC: O'NU HİÇ UNUTMAYACAĞIZ
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu, Turgay Şeren’in ölümünün ardından başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, “Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi Turgay Şeren’i kaybettik. Gazetecilik mesleğine uzun yıllar başarıyla hizmet veren değerli meslektaşımız Turgay Şeren’i sevgi ve saygıyla anıyoruz. Ailesine, sevenlerine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz. Kendisini hiç unutmayacağız” ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...